Pushime Ekzotike

Fibula Travel, ju ofron këtë vit pushime të ndryshme Ekzotike. Oferta përmban: Fluturimin, transferin, akomodimin me shërbim Bed & Breakfast dhe All-inclusive si dhe transferin aeroport-hotel-aeroport.

Durrës
 

Dubai dhe Abu Dhabi
5 ditë


Emiratet Arabe
 

 

nga € 549  p.p

Cattania
 

Dubai Abu Dhabi | Pazh në Zanzibar
8 ditë

Program Special
 

 

nga € 1599  p.p

Milano
 

Dubai Abu Dhabi | Pazh në Maldive
8 ditë

Program Special
 

 

nga € 1599  p.p

 

Call Center
+5.000 konsultant
+200.000 turistë vjetorë
+25 vite eksperience