Udhëtime me Avion

Fibula Travel, ju ofron udhëtim me avion me shërbim Bed & Breakfast, Half board, All Inclusive si dhe shëtitje me autobus sipas programit.

Durrës
 

Udhëtim në Cote d'azur
4 ditë

Riviera Franceze
 

nga € 379  p.p

Cattania
 

Catania dhe Palermo
4 ditë

Itali
 

nga € 339  p.p

Milano
 

Milano dhe Liqenet Como, Garda, Maggiore
4 ditë

Itali
 

nga € 399  p.p

Itali
 

Rimini, Verona, Venecie
4 ditë

Itali
 

nga € 399  p.p

Praga
 

Udhëtim në Pragë
4 ditë

Republika Çeke
 

nga € 399  p.p

Itali
 

Alberobello-Otranto-Taranto
4 ditë

Itali
 

nga € 299  p.p

 

Call Center

+5.000 konsultant

+200.000 turistë vjetorë

+25 vite eksperience